Ostara’s Leonard

Leonard

Ras: New Forest Pony

Geboren: 06-05-1996

Geslacht: Ruin

Kleur: Donkere vos

Vader: Priory prickle

Moeder: Wallina

Moeder’s vader: Klootwijkhoeve’s walter

Fokker: Dhr. J.K. Ridder

We kochten Ostara’s Leonard in 2000. Na twee jaar bij ons te hebben gestaan en het in de dressuur tot de M1 te hebben geschopt was zijn amazone helaas te groot voor hem geworden. Hij werd dus in 2002 verkocht naar mensen in Hoenderloo.

Ook daar werd de amazone te groot voor deze 1,43m hoge donkere vos en dus werd hij weer verkocht. Hier verloren we Leonard uit het oog.

Inmiddels waren er wat buurtkinderen die bij ons op de pony’s reden en waren we zelf aan het mennen geslagen. We kregen steeds vaker spijt van de beslissing Leonard te verkopen tot zomer 2009.

Op marktplaats zagen we de advertentie waarin Mazzel (zo hadden zijn nieuwe eigenaren hem genoemd) te koop stond. Na wat heen en weer te bellen kochten wij Leonard terug. We hebben hem opgehaald uit Aalsmeer. Sindsdien is hij niet meer weg te denken uit onze stallen.

Bij ons loopt hij inmiddels voor de marathonwagen en wordt hij door een meisje uit de buurt gereden. Hij hoeft hier dus ook nooit meer weg. Want hoewel zijn bijnaam Boefje is en hij die ook maar al te graag waar maakt is iedereen gek op hem.

2 reacties Voeg uw reactie toe

 1. Nika schreef:

  ik mis je Len xxx Nika

 2. Melissa schreef:

  Hoi, ik ben Melissa Roetink
  en inderdaad Leonard is echt een schatje
  wat een mooie foto’s
  Helaas is het nu winter en kan ik niet zo vaak op hem rijden maar verzorgen blijft altijd leuk!
  Groetjes Melissa

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *