Wie zijn wij

Stal Oak Forest bestaat uit:

Gerda Nijenhuis

Gerda New Forest

Oprichter van de stal. In haar jonge jaren reed ze al paard en later begon ze met de fokkerij van KWPN’ers. Toen dochter Margriet begon met rijden werd er al snel een omschakeling gemaakt naar de New Forest Pony. Zodoende begonnen wij met de Oak Forest fokkerij.

Margriet Nijenhuis

Margriet Saviera

Geboren in 1987 en sinds 1991 bijna niet meer uit het zadel te trekken. Hoewel ze twee keer M1 + 4 bij de pony’s heeft gereden (met o.a. Ostara’s Leonard) ging ze daar niet mee verder na haar 18e verjaardag. Dressuur bij de paarden was toch iets anders dan bij de pony’s. Ze vond het veel minder gezellig dan de tijd bij de ponyclub. Aangestoken door Gerda begon ze zich te bemoeien met de fokkerij. Eerst (tevergeefs) bij de paarden, maar later ook bij de pony’s.

De meeste namen die de Oak Forest pony’s dragen worden bedacht door Margriet. Mocht je als eigenaar van een Oak Forest pony de naam verschrikkelijk vinden: Margriet is the one to blame.

Dirk Nijenhuis

IMG_8612

De reden waarom Stal Oak Forest kan bestaan. Dirk is akkerbouwer maar reed vroeger ook wel eens paard. Tegenwoordig is hij, naast het werk op de akkers, dé man van stal. Stallen bouwen, paarden voeren, leverancier van kuilvoer en stro en nog vele andere werkzaamheden.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *