Op 6 mei 2002 werd in Yde het eerste Oak Forest veulen geboren. Oak Forest Floor. Een dochter van de hengst Brummerhoeve’s Boss uit de merrie Karmalita Miss Melpomene (v. Carlo).

In de jaren daarna werden nog 14 Forest veulens geboren. Drie daarvan vertrokken voor de sport naar het buitenland. Flame, Pedro en Noosa.

Elmo sprong op 5-jarige leeftijd naar het maximale aantal winstpunten in het M. Fantasy liep naar de M-dressuur.

Felice won verschillende keren kampioenschappen en presteerde zowel in het springen en dressuur in het M.

Felice
Felice op de keuring. Ze werd ster.

Spirit mocht zich laten zien op de jonge hengsten keuring en werd daar doorverwezen naar de centrale. Daar viel hij in de laatste ronde helaas af maar mocht zichzelf wel sterhengst noemen. Daarna ging hij de mensport in en presteerde daar al snel in de vaardigheid en het mennen in het L.

Sydney startte recent haar eerste wedstrijd. Newton is net drie jaar oud geworden. Een aantal pony’s verloren we uit het oog. Popcorn en Popeye verdwenen van onze radar.

Floor is nu een echte familiepony die af en toe wat wedstrijdjes start. De huidige eigenaren zijn nog steeds erg blij met haar.
En dan de jongste pony’s:

Cayenne, Lumberjack en Lavendel.

Van Cayenne moesten we helaas na 11 dagen al afscheid nemen. Het eerste veulen in jaren fokkerij die door enorme pech niet ouder mocht worden dan anderhalve week.

Jack en Lavendel zijn nu twee en een jaar oud en ze doen het super!

15 jaar fokkerij met vele hoogte en gelukkig nog beperkt dieptepunten. We kijken uit naar de komende jaren!

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *