Wij wensen iedereen een heel gelukkig nieuwjaar!

En dat nieuwe jaar begint leuk als je van de nieuwe eigenaren van een pony die je hebt gehad bericht krijgt. Dit keer van Ostara’s Alexia, die inmiddels Nederland heeft verlaten en haar nieuwe thuis heeft in… Zweden!

https://youtu.be/HM4bTd_eLsM
We hope the new owners of Alexia will have a lot of fun with her!

Mocht je je paard of pony tegenkomen op onze website: we horen graag hoe het met ze gaat! Bel of mail ons gerust want we vinden het erg leuk om te weten hoe de pony’s en paarden uit onze stallen terecht komen.

If you find your horse or pony on our website: we’d love to hear how they are doing! Do call or E-mail us because we really like to know where they go.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *