Met de uitgerekende data ruim tien dagen uit elkaar, verwachtten we een aantal slapeloze nachten voor de dit jaar verwachtte veulens. Maar alsof de dames het hebben afgesproken, kwamen er gisteren (20 april) twee veulens ter wereld.

Als eerste was Lovesong aan de beurt. Om 06:30 uur kwam Oak Forest Liquorice ter wereld. Een zwart merrieveulen van de hengst Altrido Olet’s Iceman. Lang zal ze waarschijnlijk niet zwart blijven, aangezien ze al wat witte haren om haar ogen en op haar benen heeft.

’s Avonds om 21:50 uur ging Carmen in haar stal liggen. Vijf minuten later was Oak Forest Cardamom geboren. Een bruin merrieveulen. Haar vader is Bovenheigraaf’s Camillo.

We zijn erg blij met deze nieuwe Oak Forest dames en hopen dat ze goed en gezond zullen opgroeien!

Oak Forest Liquorice

Oak Forest Cardamom

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *