Vandaag een mooie en succesvolle dag gehad tijdens de stamboekopname in Nijbroek. De jonge Oak Forest Vivaldi liet zich bijzonder goed zien, wat resulteerde in een eerste premie en mooi commentaar van de jury. 


Oak Forest Cardamom, die op dit moment nog erg schraal was mede dankzij een ongelukje dat ze recent had. Maar ze liet zich zeer overtuigend zien. Goed bewegen en bijzonder goed springen. Ze werd daarmee STER! Zo trots op mijn (Margriet) eerste eigen gefokte merrie! (Eigenlijk de tweede, maar de kleine Oak Forest Cayenne mocht helaas niet ouder worden dan 11 dagen)


En dan de kleine maar zeer fijne Spoekedammetje’s Juweeltje. Met een 9! voor de galop en een bovenbalkscore van 80 op exterieur, 85 aanleg dressuurpony en 85 aanleg was ze een van de beste pony’s van de dag (UPDATE: Ze was één van de drie pony’s met de hoogste score van alle stamboekopnames en keuringen dit voorjaar). De jury noemde haar een kleine Jappeloup en met haar punten werd ook zij STER!

Met dank aan de fam. Kamphuis voor de goede zorgen en de mooie locatie. En uiteraard voor alle hulp, zowel voor als tijdens de stamboekopname!

Foto’s: Arlette Beukenkamp