Vandaag hebben we vrij onverwacht afscheid moeten nemen van onze merrie Marrondales Lovesong.

Lovesong werd 07-05-2000 geboren in Denemarken bij Maryse Lindeman. Op 4 maart 2014 kochten wij haar van Maryse, die inmiddels naar Nederland was verhuisd. In Denemarken had Lovesong al het predikaat Klasse 1 Brons gehaald. In Nederland werd dit in 2014 bevestigd met het predikaat Ster, tijdens de keuring van het Nederlands New Forest Pony Stamboek in Ermelo.

Door de sportprestaties van haar nakomelingen werd Lovesong in 2017 ook nog Prestatie Fokmerrie.

We kregen drie fijne nakomelingen bij haar. Oak Forest Lumberjack, Oak Forest Lavendel en Oak Forest Liquorice. Lumberjack loopt in de sport in het Zuiden van het land, Lavendel staat nog bij ons en loopt met buurmeisje Dominique in de sport en Liquorice woont in Duitsland.

We hebben erg veel plezier beleefd aan deze merrie en gaan haar ontzettend missen.

Lovesong